Le So'oga i le va o le Si'itia o le vevela o le afi ma le vevela o le ambient

O le maualuga o le vevela o se faʻatinoga taua tele o le afi, lea e faʻatatau i le tau o le vevela vevela e sili atu nai lo le vevela o loʻo i lalo o le tulaga faʻatulagaina o le afi.Mo se afi, o le maualuga o le vevela e fesoʻotaʻi ma isi mea i le faʻaogaina o le afi?

 

E uiga i le Vasega Insulation Motor

E tusa ai ma le vevela, o mea faʻapipiʻi e vaevaeina i vasega 7: Y, A, E, B, F, HC, ma le maualuga o le vevela galue e 90 ° C, 105 ° C, 120 ° C, 130 ° C, 155 °. C, 180°C ma luga ole 180°C.

O le mea ua ta'ua o le tapula'a o le vevela galue o mea fa'amama e fa'atatau i le tau o le vevela e fetaui ma le pito sili ona vevela i totonu o le fa'aogaina o le afi i le taimi o le fa'aogaina o le afi i totonu o le fa'amoemoega o le olaga.

E tusa ai ma le poto masani, o le ola o mea A-grade e mafai ona oʻo atu i le 10 tausaga i le 105 ° C ma mea B-grade e mafai ona oʻo atu i le 10 tausaga i le 130 ° C.Ae i tulaga moni, o le vevela vevela ma le maualuga o le vevela o le a le oʻo atu i le tau o le mamanu mo se taimi umi, o lona uiga o le olaga lautele e 15 ~ 20 tausaga.Afai o le vevela faʻaogaina e sili atu i le faʻatapulaʻaina o le vevela o le meafaitino mo se taimi umi, o le matua o le insulation o le a faʻateleina ma o le a faʻapuupuuina le ola tautua.O le mea lea, i le taimi o le faʻaogaina o le afi, o le vevela o le ambient o se tasi lea o mea taua e aʻafia ai le ola o le afi.

 

E uiga i le Si'itia o le vevela ole afi

O le maualuga o le vevela o le eseesega o le vevela i le va o le afi ma le siosiomaga, lea e mafua mai i le vevela o le afi.O le 'autu u'amea o le afi o lo'o fa'agaoioia o le a fa'atupuina ai le gau o le u'amea i le maneta fesuia'i, o le a tupu le pa'u kopa pe a mae'a le fa'amalo, ma o le a fa'atupuina isi gau.O nei mea o le a faʻateleina ai le vevela afi.

I le isi itu, o le afi foi e faʻaumatia le vevela.A tutusa le faʻatupuina o le vevela ma le faʻafefe o le vevela, e oʻo i le tulaga paleni, ma e le toe oso aʻe le vevela ma faʻamautu i se tulaga.A faʻateleina le faʻatupuina o le vevela poʻo le faʻaitiitia o le vevela, o le a faʻaumatia le paleni, o le a faʻaauau pea le maualuga o le vevela, ma o le a faʻalauteleina le eseesega o le vevela, ona tatau lea ona faʻateleina le vevela e oʻo atu i se paleni fou i se isi vevela maualuga.Ae ui i lea, o le eseesega o le vevela i lenei taimi, o lona uiga, o le maualuga o le vevela, ua faateleina pe a faatusatusa i le taimi muamua, o lea o le maualuga o le vevela o se faailoga taua i le mamanu ma le faʻaogaina o le afi, lea e faʻaalia ai le maualuga o le vevela o le afi.

I le taimi o le faʻaogaina o le afi, afai e faʻafuaseʻi ona faʻatupulaʻia le vevela, e taʻu mai ai ua leaga le afi, poʻo le ala o le ea ua poloka, pe mamafa tele le uta, poʻo le faʻafefe o le afi. O le-Sooga-I le-Mata-Sua-Su'e-Ma-Ambient-Valili2

Le So'oga i le va o le Si'itia o le vevela ma le vevela ma isi mea

Mo se afi i le faagaioiga masani, theoretically, o lona vevela maualuga i lalo o le uta fuaina e tatau ona tutoatasi mai le vevela ambient, ae o le mea moni o loo aafia pea i mea e pei o le vevela ambient.

(1) A pa'ū le vevela o le ambient, o le maualuga o le vevela o le afi masani o le a faʻaitiitia teisi.E mafua ona o le faʻaitiitia o le faʻafefe faʻafefe ma faʻaitiitia le paʻu kopa.Mo taʻitasi 1°C pa'ū i le vevela, o le tetee e pa'ū e tusa ma le 0.4%.

(2) Mo afi faʻamafanafanaina e le tagata lava ia, o le maualuga o le vevela e faʻatuputeleina i le 1.5 ~ 3 ° C mo 10 ° C faʻateleina i le vevela o le ambient.E mafua ona o le si'itia o le kopa ta'amilomilo gau a'o si'itia le vevela o le ea.O le mea lea, o suiga o le vevela e sili atu le aʻafiaga i luga o afi tetele ma tapuni tapuni.

(3) Mo 10% uma le maualuga o le susu o le ea, ona o le faʻaleleia atili o le vevela, e mafai ona faʻaititia le maualuga o le vevela i le 0.07 ~ 0.38 ° C, ma le averesi o le 0.2 ° C.

(4) O le maualuga e 1000m, ma o le si'itia o le vevela e si'itia i le 1% o le tau fa'atapula'a o le maualuga o le vevela mo ta'i 100m lita uma.

 

Le Tapula'a o le Vevela o Vaega Ta'itasi O le afi

(1) O le maualuga o le vevela o le uʻamea o loʻo faʻafesoʻotaʻi ma le viliina (metotia thermometer) e le tatau ona sili atu i le maualuga o le vevela o le faʻafefe o le faʻafefe i le faʻafesoʻotaʻi (auala tetee), o lona uiga, o le vasega A e 60 ° C, o le E. vasega o le 75°C, ma le vasega B o le 80°C, Vasega F o le 105°C ma le vasega H o le 125°C.

(2) O le vevela o le taʻavale e le tatau ona sili atu i le 95 ℃, ma le vevela o le faʻataʻavalevale e le tatau ona sili atu i le 80 ℃.Ona o le vevela e maualuga tele, o le a suia le lelei o le suauu ma o le a faʻaumatia le suauʻu ata.

(3) I le faʻatinoga, o le vevela o le pusa e masani ona faʻavae i luga o le mea moni e le vevela i le lima.

(4) O le leiloa se'ese i luga o le squirrel cage rotor e tele ma maualuga le vevela, e masani ona faʻatapulaʻa e le lamatia ai le faʻamalama vavalalata.E mafai ona fuaina e ala i le muaʻi valiina i vali lanu e le mafai ona toe faʻaaogaina.

 

Shenzhen Zhongling Technology Co., Ltd. (ZLTECH mo le puʻupuʻu) o se kamupani ua leva ona tuʻuina atu i afi ma avetaʻavale faʻainisinia.O ana oloa ua faʻatau atu i le lalolagi atoa, ma ua lauiloa ma faʻatuatuaina e tagata faʻatau ona o lona maualuga maualuga.Ma o le ZLTECH sa i ai i se tulaga taʻutaʻua i totonu o le alamanuia, ma o loʻo tausisia pea le manatu o le faʻaauauina o mea fou e aumai ai tagata faʻatau oloa sili ona lelei, o se R & D atoa ma faʻatauga faʻatau, e tuʻuina atu i tagata faʻatau le poto masani faʻatau.

O le-Sooga-I le-Motor-Temperature-Si'i-Ma-Ambient-Temperature


Taimi meli: Tes-20-2022